Skip to main content
Noorwegen's hoofdstad, Oslo, combineert moderne architectuur met een rijke geschiedenis, met hoogtepunten zoals het Vikingschipmuseum en het Koninklijk Paleis, naast levendige kunst- en culinaire scènes.

Noorwegen


  • Gemiddeld Budget

    Contacteer ons voor een juiste prijs.
  • Trip Type

    Individueel
  • Duration

  • Start Locatie

  • Eindbestemming

    OSLO of andere

 

Noorwegen, bekend om zijn spectaculaire fjorden, imposante bergen en kristalheldere meren, biedt een onvergetelijke reiservaring voor natuurliefhebbers en avonturiers. De Noorse fjorden, zoals de beroemde Geirangerfjord en de Nærøyfjord, behoren tot de meest adembenemende landschappen ter wereld en zijn UNESCO-werelderfgoedlocaties.

 Wil je graag een cruise maken langs de fjorden of een rondreis met de wagen? Contacteer ons en wij maken een reis op maat volgens jouw wensen.

IMG 3785

IMG 4098

Noorwegen 2010 551          IMG 4003

Vergelijkbare bestemmingen

Alentejo - Herdade da Malhadinha Nova Country House & Spa

In dit prachtige hotel, lid van het exclusieve Relais & Chateaux, komen de eeuwenoude tradities van de Alentejo terug tot leven. Het domein van 455 hectare, beplant met olij...

Algarve - Logeren in Praia do Canal Nature Resort

Dompel jezelf onder in het wilde landschap van dit prachtige afgelegen privélandgoed van 220 hectare in het hart van de Costa Vicentina van de Algarve.

Algarve - Logeren in Vila Monte

Welkom bij uw vakantie in de ongerepte Algarve, het ongerepte deel van de regio. De regio waar je zorg en aandacht, rust en vrijheid vindt, zonder tijdsdruk. Evenals zeldzame e...