Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/u1637p18875/domains/vanrompaeytravel.be/public_html/wp-content/plugins/mainwp-child/mainwp-child.php on line 39
Malta | Van Rompaey Travel Malta | Van Rompaey Travel

Malta

De Maltese eilandengroep bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino en enkele onbewoonde eilandjes. Het is een bijzonder stukje Europa, er wordt links gereden en Maltees en Engels zijn de officiële talen. Je vindt er een mix van culturen, een indrukwekkend erfgoed, prachtige azuurblauwe baaien en de zonnigste hoofdstad van Europa. Vanuit België zijn er dagelijkse vluchten en na 2,5 uur vliegen ben je er al. Maak kennis met Malta, met beroemde steden als Valletta en Mdina of het hemelsblauwe water van Blue Lagoon.

Naast deze bekende trekpleisters herbergt de archipel nog een pak andere fenomenale highlights. Ontdek enkele hotspots in 2022:  Dingli Cliffs, Lascaris War rooms, Gozo, Sliema Promenade, Popeye Village, Wijnhuizen Marsovin en Ta’Betta. Dankzij de milde, aangename temperaturen is Malta ook een geschikte plek voor een trip in het voorjaar.