Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/u1637p18875/domains/vanrompaeytravel.be/public_html/wp-content/plugins/mainwp-child/mainwp-child.php on line 39
Azoren – Een mysterieuze archipel | Van Rompaey Travel Azoren – Een mysterieuze archipel | Van Rompaey Travel

Azoren – Een mysterieuze archipel

PrijzenInbegrepenNiet inbegrepen

De Azoren vormen een archipel in de Atlantische oceaan. Deze archipel bestaat uit een aantal bewoonde en onbewoonde vulkanische eilanden. De beste tijd om de Azoren te bezoeken hangt af van wat je er wil doen. Van juli tot september zijn in elk geval de warmste maanden. Wandelen kan je het hele jaar door maar tijdens de wintermaanden regent het vaker. Wil je de bloemen zien dan is juni/ juli een goede periode. In de wateren rond de Azoren leven verschillende soorten walvisachtigen. Wil je graag een van deze indrukwekkende dieren zien dan is van mei tot september de beste periode.

De grootste stad van de Azoren, Ponta Delgada, ligt op het groene eiland Sao Miguel. Ponta Delgada is een goede uitvalsbasis om dagtochten te maken langs de ruige kust of de kratermeren en thermale bronnen in het binnenland te bezoeken. Je kan een verblijf op Sao Miguel combineren met een ander eiland. Er bestaan ferrydiensten die de verbinding tussen de verschillende eilanden organiseren of je kan een binnenlandse vlucht nemen. Een huurwagen geeft je de absolute vrijheid om de eilanden te verkennen op eigen tempo.

Wil jij graag deze prachtige eilanden verkennen? Contacteer ons via het contactformulier https://www.vanrompaeytravel.be/contact/.

We maken voor jou een mooi programma volgens jouw wensen

 

  Enthousiast? Informatie? Boeken?
  Gebruik het contactformulier, bel 014 31 38 51 of mail griet@vanrompaeytravel.be

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw vraag