Bali – Gastronomie en cultuur op een exotisch eiland

PrijzenInbegrepenNiet inbegrepen
Contacteer ons voor de juiste prijs.
   

Het eiland Bali ligt in het hart van de Indonesische archipel en er wonen overwegend Hindoes. Naast rijst worden er koffie, kruidnagel, vanille, tabak en citrusvruchten verbouwd. Houtsnijwerk en textiel zijn belangrijke exportproducten maar het toerisme is eveneens van groot economisch belang.

Op Bali vind je duizenden tempels. Het zijn ontmoetingsplaatsen tussen de mensen en de goden. Wanneer er een tempelceremonie is, verandert een verlaten heiligdom en de omgeving in een soort jaarmarkt met muziek en dans. Inwijdingsrituelen en andere religieuze feestdagen vieren de Balinezen thuis.

Het zijn niet enkel de kleurrijke en sfeervolle feesten die een bezoek aan Bali de moeite waard maken maar de gerechten uit de Balinese keuken zijn gewoon fantastisch. De koks maken gebruik van een scala aan verse kruiden en specerijen en bereiden elke gerecht met de nodige zorg, liefde en toewijding.

De mensen, exotische stranden, de Balinese keuken, het prachtige landschap in het binnenland en nog veel meer maken van Bali een droombestemming.

En natuurlijk mag je de mooie souvenirs niet vergeten: maskers, houtsnijwerk, Balinese poppen, prachtig beschilderd textiel, sieraden, gevlochten manden maar ook meubels en aardewerk.

Wil je een bezoek brengen aan dit prachtige eiland? Of wil je graag een verblijf op Bali combineren met een trip op een van de andere eilanden? Contacteer ons want we kunnen voor jou leuke circuits uitstippelen. Wil je enkel een toffe strandvakantie met enkele leuke excursies? We helpen je met de keuze van het juiste hotel en uitstappen.

Wij maken voor jou een trip op maat volgens jouw wensen.

  Enthousiast? Informatie? Boeken?
  Gebruik het contactformulier, bel 014 31 38 51 of mail griet@vanrompaeytravel.be

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw vraag