Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/u1637p18875/domains/vanrompaeytravel.be/public_html/wp-content/plugins/mainwp-child/mainwp-child.php on line 39
Calabrië – Onderweg in ‘de teen’ van Italië | Van Rompaey Travel Calabrië – Onderweg in ‘de teen’ van Italië | Van Rompaey Travel

Calabrië – Onderweg in ‘de teen’ van Italië

PrijzenInbegrepenNiet inbegrepen

‘Velden, wijngaarden en prachtige uitzichten. Hier zie je de aarde zoals ze bedoeld is,’ zei de Amerikaanse regisseur Francis Coppola over de ’teen’ van Italië.

Basilicata en Calabrië, een perfecte combinatie van cultuur, lekker eten, zon en zee. Je vindt er een prachtige kust met stranden, steile kliffen, baaien, schilderachtige plekjes, gezellige badplaatsen en op een uurtje rijden kom je terecht in een woest berglandschap met kleine dorpen waar taal en tradities uit het verleden bewaard zijn gebleven.

Bij helder weer heb je een fantastisch uitzicht over de zee tot aan de 60 km verder gelegen Eolische eilanden met de duidelijk herkenbare vulkaan van het eiland Stromboli.

In Calabrië wandel je in het spoor van de geschiedenis. Vele dorpen hebben een Griekse, Romeinse en Byzantijnse oorsprong. Natuurlijk kan je er ook genieten van de intense smaken van de traditionele gerechten. Hoofdrolspelers in de keuken zijn de rode ui en de peperonicino.

Je verkent Calabrië vanuit een logeerplek, bv in de buurt van Tropea. Of je kiest voor een combinatie van een verblijf aan de westkust van Calabrië (Tropea)  met enkele dagen aan de overkant, de kust aan de Ionische Zee. Alles is mogelijk.

Contacteer ons https://www.vanrompaeytravel.be/contact/en wij zoeken voor jou het perfecte logeeradres!

  Enthousiast? Informatie? Boeken?
  Gebruik het contactformulier, bel 014 31 38 51 of mail griet@vanrompaeytravel.be

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw vraag