Cruisen met Holland America Line

PrijzenInbegrepenNiet inbegrepen
Contacteer ons voor de juiste prijzen, andere vaarroute's van Holland America Line en de programma's van andere rederijen.

Holland America Line zal haar 150ste verjaardag vieren in 2023! Met een vloot van 15 elegante middelgrote schepen worden meer dan 500 reizen per jaar, op zeven continenten aangeboden. En niet te vergeten, de ervaring van bijna 70 (?) in Alaska!  De schepen hebben een interessante structuur die ook in locaties met ijs in staat zijn te passeren, wat nodig is in bepaalde plaatsen zoals Alaska. Deze schepen zijn zeer stabiel bij slecht weer wat men in sommige delen van de wereld kan hebben.

De rederij honoreert de kwaliteit van haar meester-koks en is trots om hun heerlijke gerechten in de verschillende restaurants aan boord aan te bieden, evenals de thema-bars. De schepen worden gewaardeerd voor de ruimte en het breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zelfs tijdens zeedagen zal men zich nooit vervelen op de schepen van de HAL ! Holland America Line wordt ook gekenmerkt door vaak langere routes, waaronder wereldreizen of specifieke regio’s. Het schip kan soms ’s nachts in bepaalde havens blijven om één van de vele bestemmingen beter te ontdekken.

Wij kunnen voor jou elke cruise van Holland America Line reserveren.Contacteer ons en we zoeken voor jou de perfecte route.

  Enthousiast? Informatie? Boeken?
  Gebruik het contactformulier, bel 014 31 38 51 of mail griet@vanrompaeytravel.be

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw vraag