Cruisen met Crystal Cruises

PrijzenInbegrepenNiet inbegrepen
Contacteer ons griet@vanrompaeytravel.be voor de juiste prijzen en routes.  

De luxe is in eerste instantie de ruimte. Crystal Cruises heeft dit goed begrepen en ondanks de afmetingen (grootte) van de cruiseschepen (250 m lang) verwelkomen de zusterschepen Symphony en Serenity een beperkt aantal passagiers. Deze keuze biedt een zeer ruim oppervlak van respectievelijk 5,1 en 6,0 m² per persoon evenals een ratio van 0,59 en 0,61 personeel/passagier. De grootte van het schip biedt een uitstekende balans tussen comfort, ruimte en intimiteit en een breed scala aan faciliteiten voor vermaak en ontspanning. Naast deze faciliteiten worden ook cursussen aangeboden zoals Web applicaties, software, piano en diverse shows.

Op de schepen van Crystal Cruises zijn er verschillende dekken waar men kan wandelen of zonnen in de beroemde rode en gele divans, kenmerkend voor deze rederij. De hutten zijn ruim en van een hoge standaard, met bijvoorbeeld marmeren badkamers. De klanten van penthouses zullen ingenomen zijn met de gepersonaliseerde diensten van hun butler. Ook de gastronomie is bij Crystal Cruises op niveau 5-sterren de luxe, in lijn met rederij, met daarnaast uitstekende Japanse en Italiaanse restaurants. Het is dus niet te verwonderen dat bepaalde klanten van de ene week in de andere aan boord blijven, omdat de schepen steeds een verschillende koers varen en niet in een lus rondvaren.

Inbegrepen: cruise op basis van all inclusive Crystal formule, fooien, service en diensten, haven gelden. De excursies en persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen.

Wil je cruisen met Crystal Cruises of een andere rederij? Contacteer ons griet@vanrompaeytravel.be.  

  Enthousiast? Informatie? Boeken?
  Gebruik het contactformulier, bel 014 31 38 51 of mail griet@vanrompaeytravel.be

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw vraag