Borgo Condé – Wijn proeven en lekker eten

PrijzenInbegrepenNiet inbegrepen
Contacteer ons voor de juiste prijs en beschikbaarheid. Vlucht en wagen kunnen we eveneens reserveren.

Niet ver van Bologna en te midden van wijnvelden van Emilia Romagna vind je wijndomein Borgo Condé. Ze maken er niet alleen uitstekende wijnen en olijfolie maar je kan er eveneens logeren. Er zijn 38 elegante juniorsuites.

Wil je graag met de ganse familie samenzijn en toch genieten van hotelservice, dat kan. Op het domein van Borgo Condé vind je een kleine villa met 4 kamers, die je als geheel kan huren. In een van deze vier kamers is een keukentje. Je naar de lokale marktjes gaan  en nadien kokkerellen met alles wat je er gevonden hebt. Het zwembad deel je met de gasten van 3 andere kamers. Borgo Condé heeft  nog een tweede zwembad.

Bij mooi weer kan je ontbijten op het terras. Dineren kan je in restaurant Il Borgo en La Cittadella del Vino. Uiteraard serveert men in de restaurants hun eigen wijnen. Je kan kiezen uit een Condé Rosato, Condé Doc, Condé Doc superiore en Condé Doc Riserva. Of de lekkere Chardonnay Laguna do Sopra…

Vanuit Fiumana is Ravenna, Faenza en Bologna niet ver weg en aan de kust ben je in slechts 30 minuten. Het is een ideale uitvalsbasis om Emilia Romagna te verkennen.

Het is mogelijk om fietsen te huren of gebruik te maken van het mooie wellness center. De fitness ruimte is voorzien van airco en je  hebt van hieruit een prachtig uitzicht over de wijnvelden. Trainen in ‘a room with a view’…

Een bed, een kast, een spiegel kan je overal vinden maar in Borgo Condé vind je veel meer dan dat… het uitzicht over de wijnvelden en de vallei, wijnen gemaakt van alleen de beste druiven, de perfecte service en discretie van het personeel. Dit alles maakt een verblijf in Borgo Condé tot een onvergetelijke belevenis.

Er zijn tal van activiteiten mogelijk: ochtendwandeling met gids, fietsen huren, paardrijden, picknicken tussen de wijnstokken, kookcursus…  maar ook een Nederlandstalige gids kunnen we voor jou boeken.

Je vindt dit prachtige hotel in de brochure van Caractère. Contacteer ons wanneer je een brochure wenst of reservaties wil maken.

  Enthousiast? Informatie? Boeken?
  Gebruik het contactformulier, bel 014 31 38 51 of mail griet@vanrompaeytravel.be

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw vraag