Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/u1637p18875/domains/vanrompaeytravel.be/public_html/wp-content/plugins/mainwp-child/mainwp-child.php on line 39
NEW YORK – Op stap met Jacqueline Goossens | Van Rompaey Travel NEW YORK – Op stap met Jacqueline Goossens | Van Rompaey Travel

NEW YORK – Op stap met Jacqueline Goossens

PrijzenInbegrepenNiet inbegrepen

Zo kan een dag met Jacqueline Goossens er uitzien (is slechts een voorbeeld want elke uitstap is op maat en volgens jouw wensen):

New York op de fiets

Van alle manieren om New York te ontdekken, is de fiets veruit de meest inspirerende. Je stalen ros brengt je in een wip van Soho via Chinatown naar Times Square. En natuurlijk is een fietstocht door Central Park een wondermooie manier om dit groene stuk New York op een ontspannen en milieuvriendelijke manier te verkennen. Ook Brooklyn, de voormalige havenbuurt die in recente jaren transformeerde tot een hippe woonwijk, is meer dan de moeite waard.

Dat alles doe je onder de deskundige begeleiding van Jacqueline Goossens. Zij regelt de fietsen voor jou en stippelt een interessante route uit, op maat van jouw wensen. Het tempo ligt niet te hoog, zodat je alle tijd hebt om vragen te stellen, foto’s te maken, of je gewoon te vergapen aan de verbluffende skyline van deze wereldstad. ’s Middags neemt Jacqueline je mee naar een hip restaurantje voor een echte New-Yorkse lunch. Insmeren maar, die benen !

Contacteer ons https://www.vanrompaeytravel.be/contact/ wanneer jij op pad wil gaan met Jacqueline Goossens. 

  Enthousiast? Informatie? Boeken?
  Gebruik het contactformulier, bel 014 31 38 51 of mail griet@vanrompaeytravel.be

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw vraag