Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/u1637p18875/domains/vanrompaeytravel.be/public_html/wp-content/plugins/mainwp-child/mainwp-child.php on line 39
Puglia – Logeren in Naturalis Bio Resort | Van Rompaey Travel Puglia – Logeren in Naturalis Bio Resort | Van Rompaey Travel

Puglia – Logeren in Naturalis Bio Resort

PrijzenInbegrepenNiet inbegrepen

Niet ver van Martano in het hart van Grecia Salentina ligt Naturalis Bio resort op een domein van 20 ha.  Het hotel is het ganse jaar open. Het oude landhuis werd omgevormd tot een mooi resort met 14 smaakvol ingerichte kamers. In de grote tuin vind je het zwembad.

Naturalis Bio Resort is zelfvoorzienend. In de tuin worden groenten en kruiden gekweekt waarmee lekkere traditionele gerechten worden gemaakt. Naast de olijfbomen is er ook een wijngaard. Men maakt er schoonheidsproducten met Aloe Vera die op het domein geteeld wordt.

Er is een SPA waar je kan kiezen uit tal van behandelingen. In 25 minuten ben je aan de kust, Lecce ligt op 25 km en Otranto op 20 km. Je kan gratis parkeren op het terrein. Wil je de omgeving verkennen per fiets? Geen probleem want het hotel stelt fietsen ter beschikking.

  Enthousiast? Informatie? Boeken?
  Gebruik het contactformulier, bel 014 31 38 51 of mail griet@vanrompaeytravel.be

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw vraag